Σχετικά με εμάς

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ


    

Ενεργό μέλος στην αγορά του καφέ τα τελευταία 25 χρόνια . Οικογενειακή επιχείρηση με καθένα από τα μέλη της να έχουν έντονα στην καρδιά τους την αγάπη και το μεράκι για τον κάφε και τα αρώματα του.! Η εμπειρία των χρόνων μπόρεσε και μας έδωσε την δύναμη της γευσιγνωσίας η οποία τυγχάνει πολύτιμο εργαλείο στη βελτίωση κάθε δυνατού τομέα !

Η εμπειρία μας , μας έχει ήδη φέρει στην ευχάριστη θέση να έχουμε την δυνατότητα των προσωπικών χαρμανιών και επίσης να έχουμε την δύναμη να κάνουμε το δικό σας προσωπικό χαρμάνι πράξη .. Ο καφές αυτός που τολμήσατε κάποτε να ονειρευτείτε , σαν λάτρης του καφέ που είστε  είναι ένα βήμα πιο κόντα σας .

Τέλος θα ήθελα να τονίσω το γεγονός ότι τα προίοντα μας δεν δέχονται καμία προσθήκη πέρα του φυσικού προίοντος , ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ . Το κύριο χαρακτηριστικό μας η φρεσκάδα του προίοντος μας με σεβασμό στον εκάστοτε πελάτη και επιχείρηση που μας εμπιστεύονται όλα αύτα τα χρόνια !

                                                                                                                       ΜΕ ΕΚΤΙΜΙΣΗ                                                                                                                   ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟ                                                                                                                                   

Τι είπαν για εμάς ..

*Από την σελίδα μας σε δημοφιλή μέσω κοινωνικής δικτύωσης 

Ελβίρα Χ.

Υπέροχα αρώματα και γεύσεις! Δοκιμάστε οπωσδήποτε τον ελληνικό καφέ κανέλα. Η εξυπηρέτηση κ το μεράκι της Φαίης θα σας σκλαβώσει. Σε ευχαριστώ που δίνεις τέτοια πνοή στην πολη μας ❤️ 

Ντίνα Κ.

Ο ελληνικός καφές με γεύση αγριοκερασο ΤΕΛΕΙΟΣ!!!Ο Γαλλικός με γεύση ρούμι καραμέλα απλά ΥΠΕΡΟΧΟΣ!!!Και ο γιος μου με τη σοκολάτα με γεύση Lila Pause ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΕ!!!Και φυσικά δεν μιλάμε για την εξυπηρέτηση...η Φαίη μας κέρδισε με το χαμόγελο της και τη γλυκύτητα της!!! Σίγουρα θα το ξαναεπισκεφτουμε με τη πρώτη ευκαιρία!!! 

Αγλαϊα Π.

"Τέλειος καφές υπέροχα αρώματα και γεύσεις και το πιο βασικό ένας υπέροχος άνθρωπος να σε εξυπηρετήσει πάντα με το χαμόγελο 

Ελάτε να τα πούμε από κοντά 

Είμαστε εδώ χάρις εσάς και την αγάπη σας για την παράδοση ,θέλουμε να σας γνωρίσουμε καλύτερα! Να μάθουμε τις προτιμήσεις σας και να τι κάνουμε πράξη !