ΠΟΙΟΤΗΤΑ, Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΜΑΣ


ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Καθημερινά , τα καζάνια μας παίρνουν φωτιά  για να ψήσουν τα κύρια προσωπικά χαρμάνια μας και έπειτα τον καφέ της επιλογής σας.. Η διαδικασία  μοιάζει απλή αλλά δεν είναι ..! Ο συνδυασμός της ανώτερης ποιότητας (ΑΑ+) στο προίον και η συνεχόμενη διάθεση για βελτίωση, μας κάνει να ξεχωρίζουμε στον τομέα μας  όλα αυτά τα χρόνια ! Η όλη διαδικασία από το καβούρδισμα εως την άλεση των σπυριών του καφέ γίνεται με σεβασμό  προς το προίον , τον καταναλωτή  και βεβαίως όπως πάντα μας αρέσει να τονίζουμε  την παράδοση!       

Ελληνικός καφές με flavour για μεγαλύτερη απόλαυση !

Μετά από διαρκή αναζήτηση για το τι θα έκανε πιο χαρούμενους τους καταναλωτές μας.. Αποφασίσαμε να ποτίσουμε μέχρι την καρδιά των κόκκων του Ελληνικού καφέ.. ξεχωριστά Αρώματα !

Φτιάχτηκαν με σκοπό να σε ταξιδεύουν νοητικά σε έναν κόσμο πιο όμορφο , σε έναν κόσμο σαν να είναι βγαλμένος από παραμύθι ! Να σε στέλνουν πίσω σε όλες εκείνες τις όμορφες αναμνήσεις που υπάρχουν στο σεντούκι του μυαλού σου !
Γεύσεις και αρώματα πραγματικά μαγικά ! Γιατί η ζωή είναι στιγμές και όλες έχουν το flavour που τους δίνεις ! 

 Σχετικά με τα υπόλοιπα προίοντα (ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ, ΡΟΦΗΜΑΤΑ, ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ,ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΒΟΤΑΝΑ, ΖΑΧΑΡΩΔΗ κ.α.)  μας αρέσει πάντα να βρίσκουμε την υψηλότερη ποιότητα .Ο λόγος γνωστός ...Λατρεύουμε να σας φροντίζουμε και να ανταποδίδουμε την  αγάπη που μας δείχνετε !!!!!!

                                                                                                            

Συμπλήρωσε τη φόρμα για παραπάνω πληροφορίες  ή ακόμα και για την παραγγελία σου, και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σου το συντομότερο δυνατό !